+36 (20) 349 1420

8600, Siófok, Fő tér 4. (Sió Plaza, 2. em.)

Rólunk

A Sió Moziról pár szóban

Újra mozi Siófokon! Az igazi mozi élmény a Balaton fővárosába költözött. A Sió Mozi 2012. nyarán kezdte meg működését a legmodernebb 4K-s Sony digitális vetítőkkel és RealD 3D három dimenziós vetítési technikával, két klimatizált, modern, lépcsős kialakítású teremmel és pohártartós ülésekkel. A Dolby Digital 5.1-es hangot JBL és KCL hangrendszeren élvezhetik a vendégek. A moziba minden héten friss premierfilm érkezik a magyarországi bemutatóval egy időben 2D digitális és 3D digitális formátumban is. Nyáron és hétvégente napi 12 előadással, hétköznaponként 6 elődással egyszerre akár 6-8 film is lehet műsoron egy héten. A kínálatban minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő filmeket.

A sikerfilmek mellett gondoltunk az igényes filmek kedvelőire is rendszeres vetítésekkel. A Filmklub műsorán válogatott igényes, díjnyertes közönségfilmek és művészfilmek szerepelnek. A Filmklub egy tavaszi és egy őszi 8 előadásos évadból áll, amire kedvezményes árú bérlet is váltható.

Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Cégeknek szóló ajánlatainkat a weboldal Cégeknek menüpontja alatt lehet megtalálni. 

A mozizás élményéhez hozzátartoznak a ropogtatnivalók is, így az előtérben minden igényt kielégítő büfével, hideg üdítővel, popcornnal, nachossal és édességekkel várjuk vendégeinket.

 

Jegyárak:


Családi jegy: A korhatár nélküli és 6 éven aluliak számára nem ajánlott korhatárbesorolással ellátott filmekre vehető igénybe 4 fő részére (2 felnőtt és 2 12 éven aluli gyerek vagy 1 felnőtt és 3 12 éven aluli gyerek).
 
Csoportos jegy: Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Csoport időpont foglalás és jegyár tekintetében keresse a mozi vezetőségét.

A 3D szemüveg elvihető, és a következő mozilátogatások alkalmával is felhasználható, így elkerülhető az újabb szemüvegvásárlás költsége.

A kedvezményes jegy a jogosultságot igazoló dokumentum bemutatásával vehető igénybe.

Nyitvatartás és jegyrendelés:

A mozi és a pénztár az első előadás kezdete előtt 30 perccel nyit, és az utolsó előadás kezdete után 15 perccel zár.

 
A telefonos jegyrendelés csak a nyitvatartási időben elérhető a +36-20-349-1420-as telefonszámon. 

ON-LINE jegyfoglalás: www.siomozi.hu

A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 30 perccel át kell venni. Az át nem vett foglalást a rendszer automatikusan törli.

Parkolás:

Vendégeink részére a megváltott mozijeggyel az ingyenes órán felül +2 óra parkolási kedvezmény vehető igénybe a pláza parkolóházában. Parkolási kedvezményt csak az adott napra és adott előadására szóló mozijegyre tudunk érvényesíteni, az előadás után a mozi pénztárában.  

Sony 4K Moziélmény

Az országban elsőként jelentünk meg különleges, nagyfelbontású 4K-s vetítőkkel a mozipiacon. De mi is az a "4K"?

Magyarországon a legtöbb moziban 2K-s digitális vetítőgépek működnek (meglepő lehet, de még az IMAX-ben is). Ez azt jelenti, hogy a vetített kép felbontása 2048 x 1080 pixel (2,2 megapixel). A 4K vetítés esetén a felbontás 4-szer nagyobb, mint a 2K filmeknél, 4096 x 2160 pixel (8,8 megapixel). Amíg a „standard” 2K-s digitális mozigépek kivetítenek egy pixelt, addig a Sony 4K-s gép ugyanazon a helyen 4 pixelt menedzsel – tűéles képet kínálva.

Látványos a minőségi különbség a 2K és a 4K rendszer között 3D vetítések esetén is. Míg egy 2K-s digitális vetítőgép egyszerre csak az egyik szemnek való képet tudja a vászonra vetíteni, nagy sebességgel váltogatva a bal és jobb szemnek való képet, addig a 4K-s digitális vetítő egyszerre két 2K-s képet tud a vásznon megjeleníteni, sima, egyenletes, vibrálásmentes képet biztosítva.