+36 (20) 349 1420
8600 Siófok, Fő tér 6. Sió Pláza 2. emelet

Cégeknek / iskolálnak

 

Kedvezményes csoportos vetítések:

Műsoridőn kívüli előadások:  Hétköznap délelőtti vagy kora délutáni időpontokban lehetőséget biztosítunk iskolák, osztályok, nagyobb baráti társaságok, csoportok számára külön vetítések megtartására új vagy régebbi szórakoztató és oktatási anyagokhoz kapcsolódó filmekből. Oktatási anyagokhoz kapcsolódó filmekből akár kihelyezett tanóra is tartható a diákoknak a moziban.

A külön vetítésekre kedvezményes csoportos helyárat biztosítunk már akár már 20 főtől műsorrendi és 30-50 főtől műsoridőn kívüli filmekre. A kedveszményes csoportos helyár függ a választott filmtől, a csoport nagyságától és a vetítés időpontjától. 

Műsorrendi előadások: A mozi nyilvános műsorában meghirdetett előadásainkra is várjuk csoportok foglalását, 1200Ft-os kedvezményes csoportos helyár biztosításával már 20 fő létszámtól.

A részletekről és pontos információkról érdeklődjön a mozi vezetőségénél e-mail-en vagy telefonon: 
Bujdosó Bálint
Tel: +36-30-522-0773
info(kukac)siomozi.hu

 

Terembérlet:

A mozi három jól felszerelt, 143 fő, 100 fő, és 64 fő befogadására alkalmas, konferenciákra és előadások megtartására ideális teremmel rendelkezik, kitűnő helyszín céges rendezvényei lebonyolításához. Az előtér és a folyosó területe állófogadások megtartására is alkalmas. A rendezvény után vendégeinek, partnereinek egyedi filmvetítés is tartható.