+36 (20) 349 1420
8600 Siófok, Fő tér 6. Sió Pláza 2. emelet

Rólunk

A Sió Mozi 2012. nyarán nyitotta meg kapuit Siófok belvárosában, a Sió Pláza 2. emeletén. A mozi az akkori legmodernebb 4K felbontású Sony és harmadik generációs Christie digitális mozivetítőgépekkel, RealD 3D technológiával került felszerelésre. A hangot Dolby Digital 5.1-es JBL és KCL hangrendszeren élvezhetik a vendégek. A három klimatizált és modern vetítőteremben kényelmes pohártartós mozifotelek várják a szórakozni vágyókat. 

A moziba az év 365 napján nyitva tart, minden héten friss premierfilm érkezik a magyarországi bemutatóval egy időben 2D digitális és 3D digitális formátumban is. Nyáron, ünnepnapokon és hétvégente napi 18 előadással, hétköznaponként 9 előadással egyszerre akár 8-10 film is lehet műsoron egy héten. A kínálatban minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő filmeket.

A sikerfilmek mellett gondoltunk az igényes filmek kedvelőire is rendszeres vetítésekkel. A Filmklub műsorán válogatott igényes, díjnyertes közönségfilmek és művészfilmek szerepelnek. A Filmklub egy tavaszi és egy őszi 8 előadásos évadból áll, amire kedvezményes árú bérlet is váltható.

Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Cégeknek szóló ajánlatainkat a weboldal Cégeknek menüpontja alatt lehet megtalálni. 

A mozizás élményéhez hozzátartoznak a ropogtatni valók is, így az előtérben minden igényt kielégítő büfével, hideg üdítővel, popcornnal, nachosszal és édességekkel várjuk vendégeinket.

 

Jegyárak:

Teljes árú 2D/3D jegy: 1900 Ft
Kedvezményes 2D/3D jegy: 1600 Ft
(Gyerek, diák, nyugdíjas, fogyatékkal élő)

Családi jegy 4 főre 2D/3D: 6000 Ft

Családi jegy a korhatár nélküli és a 6 éven aluliak számára nem ajánlott korhatárral ellátott filmekre vehető igénybe, 4 fő részére (2 felnőtt és 2 12 év alatti gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 12 év alatti gyerek).

3D szemüveg: 300 Ft / db

A 3D szemüveg elvihető, és a következő mozilátogatások alkalmával is felhasználható, így elkerülhető az újabb szemüvegvásárlás költsége.

Csoportos jegy: Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Csoport időpont foglalás és jegyár tekintetében keresse a mozi vezetőségét.

A kedvezményes jegy a jogosultságot igazoló dokumentum bemutatásával vehető igénybe. Jelenleg a pénztárban kártyás fizetés nem működik.

 

Nyitvatartás és jegyrendelés:

A pénztár az első előadás kezdetet előtt fél órával nyit és az utolsó előadás kezdete után negyed órával zár.

Hétköznap: 15:30-21:30
Hétvége: 9:30-21:30
Iskola- és munkaszüneti napokon, ünnepnapokon: 9:30-21:30

A telefonos jegyrendelés a nyitvatartási időben elérhető.

Weboldalunkon on-line internetes jegyfoglaló rendszer üzemel, ami a nap 24 órájában használható.
Elérhetősége: www.siomozi.hu

 

 

Parkolás:

Vendégeink részére a megváltott mozijeggyel +2 óra parkolási kedvezmény vehető igénybe a pláza parkolóházában. Parkolási kedvezményt csak az adott napra és adott előadására szóló mozijegyre tudunk érvényesíteni, az előadás után a mozi pénztárában.

A parkoló a Sió Pláza üzemeltetésében működik.

 

 

Sony 4K Moziélmény

Az országban elsőként a Sió Mozi vetített különleges, nagyfelbontású 4K-s projektorokkal a mozipiacon. De mi is az a "4K"?

Magyarországon a legtöbb moziban 2K-s digitális vetítőgépek működnek (meglepő lehet, de még az IMAX-ben is). Ez azt jelenti, hogy a vetített kép felbontása 2048 x 1080 pixel (2,2 megapixel). A 4K vetítés esetén a felbontás 4-szer nagyobb, mint a 2K filmeknél, 4096 x 2160 pixel (8,8 megapixel). Amíg a „standard” 2K-s digitális mozigépek kivetítenek egy pixelt, addig a Sony 4K-s gép ugyanazon a helyen 4 pixelt menedzsel – tűéles képet kínálva.

Látványos a minőségi különbség a 2K és a 4K rendszer között 3D vetítések esetén is. Míg egy 2K-s digitális vetítőgép egyszerre csak az egyik szemnek való képet tudja a vászonra vetíteni, nagy sebességgel váltogatva a bal és jobb szemnek való képet, addig a 4K-s digitális vetítő egyszerre két 2K-s képet tud a vásznon megjeleníteni, sima, egyenletes, vibrálásmentes képet biztosítva.