+36 (20) 349 1420
8600 Siófok, Fő tér 6. Sió Pláza 2. emelet

Rólunk

A Sió Mozi 2012. nyarán nyitotta meg kapuit Siófok belvárosában, a Sió Pláza 2. emeletén. A mozi jelenleg Magyarország egyik legmodernebb vetítéstechnikájával rendelkezik, mindhárom termében 3. generációs vetítőgépek üzemelnek, amiből kettő már RGB LÉZER technikát képvisel. A hangot Dolby Digital 7.1-es és 5.1 -es JBL és KCL hangrendszeren élvezhetik a vendégek. A három klimatizált és modern vetítőteremben kényelmes pohártartós mozifotelek várják a szórakozni vágyókat. 

A moziba az év 365 napján nyitva tart, minden héten friss premierfilm érkezik a magyarországi bemutatóval egy időben 2D digitális és 3D digitális formátumban is. Nyáron, ünnepnapokon és hétvégente napi 18 előadással, hétköznaponként 9 előadással egyszerre akár 8-10 film is lehet műsoron egy héten. A kínálatban minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő filmeket.

A sikerfilmek mellett gondoltunk az igényes filmek kedvelőire is rendszeres vetítésekkel. A Filmklub műsorán válogatott igényes, díjnyertes közönségfilmek és művészfilmek szerepelnek. A Filmklub egy tavaszi és egy őszi 8 előadásos évadból áll, amire kedvezményes árú bérlet is váltható.

Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Cégeknek szóló ajánlatainkat a weboldal Cégeknek menüpontja alatt lehet megtalálni. 

A mozizás élményéhez hozzátartoznak a ropogtatni valók is, így az előtérben minden igényt kielégítő büfével, hideg üdítővel, popcornnal, nachosszal és édességekkel várjuk vendégeinket.

 

Jegyárak:

Teljes árú 2D/3D jegy: 2400 Ft
Kedvezményes 2D/3D jegy: 2100 Ft
(Gyerek, diák, nyugdíjas, fogyatékkal élő)

Családi jegy 4 főre 2D/3D: 8000 Ft (2000Ft/fő)

Családi jegy a korhatár nélküli és a 6 éven aluliak számára nem ajánlott korhatárral ellátott filmekre vehető igénybe, 4 fő részére (2 felnőtt és 2 12 év alatti gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 12 év alatti gyerek).

3D szemüveg: 500 Ft / db

A 3D szemüveg elvihető, és a következő mozilátogatások alkalmával is felhasználható, így elkerülhető az újabb szemüvegvásárlás költsége.

Csoportos jegy: Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítunk 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Csoport időpont foglalás és jegyár tekintetében keresse a mozi vezetőségét.

A kedvezményes jegyek a jogosultságot igazoló dokumentum bemutatásával vehetők igénybe. 

A pénztárban készpénzzel és bankkártyával fizethet. A jelenlegi jogszabályok alapján SZÉP kártya nem használható mozijegy vásárlásra. 

 

Nyitvatartás és jegyrendelés:

A pénztár az első előadás kezdetet előtt fél órával nyit és az utolsó előadás kezdete után negyed órával zár.

Hétköznap: 15:30-21:30
Hétvége: 9:30-21:30
Iskola- és munkaszüneti napokon, ünnepnapokon: 9:30-21:30

A telefonos jegyrendelés a nyitvatartási időben elérhető.

Weboldalunkon on-line internetes jegyfoglaló rendszer üzemel, ami a nap 24 órájában használható.
Elérhetősége: www.siomozi.hu

 

Parkolás:

Vendégeink részére a megváltott mozijeggyel +2 óra parkolási kedvezmény vehető igénybe a pláza parkolóházában. Parkolási kedvezményt csak az adott napra és adott előadására szóló mozijegyre tudunk érvényesíteni, az előadás után a mozi pénztárában.

A parkoló a Sió Pláza üzemeltetésében működik.