+36 (20) 349 1420
8600 Siófok, Fő tér 6. Sió Pláza 2. emelet

A foglalás menete

 

 1. lépés: Válassza ki a műsortáblázatban a film kezdési időpontját. 

 

 

 

 

 

 

2. lépés: A teremtérkép melletti listából válassza ki hány helyet szeretne foglalni, majd kattintson a
a következő lépés gombra.

Megjegyzés: Egy tranzakcióban maximum 6db jegy foglalható.

 

 

 

 

 3. lépés: A Válassza ki a teremtérképen a helyeket ahova ülni szeretne. A kijelölés színe kék abban az  esetben, ha foglalhatóak a keresett székek a teremben. A kijelölés színe narancssárga abban az  esetben, ha valamilyen okból nem foglalhatóak a keresett székek a teremben. Ha sikerül kiválasztani az  üléseket, kattintásra zöldre változik a kijelölés, és már nem módosítható. Ha mégis más helyet  szeretne, kattintson az előző lépés gombra és újrakezdheti a foglalást. A következő lépésre kattintva  véglegesíti a foglalt helyeket.

 Megjegyzés: A pirossal jelölt helyek már eladottak vagy foglaltak.

 

 

4. lépés: Töltse ki a foglalás adatait. Fontos, hogy helyesen kerüljenek kitöltésre az egyes mezők, mert a rendszer név alapján azonosítja a foglalásokat, és a foglalás visszaigazolását a megadott e-mail címre küldi ki.  A követező gombra kattintva léphet tovább.

 

 

 

 

 5. lépés: A foglalás véglegesítése. Kérjük ellenőrizze az adatait, és ha mindent helyesnek talál az  Adatkezelési nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a Foglalás véglegesítése  gombra kattintva a rendszer befoglalja a helyeket.

 A foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk a megadott e-mail címre a megadott adatokkal. Ha    esetleg nem kap e-mailt, kérjük nézze meg a levélszemét / spam mappát is. Ha nem érkezik e-mail, az  nem jelenti az, hogy sikertelen a foglalása. 

 

 

Egyéb tudnivalók: 

A lefoglalt jegyeket az előadás kezdete előtti 30 perccel fel kell venni, különben automatikusan törli a rendszer. A törlés előtt türelmi időt adunk meg, így néhány perc késés még nem jelentheti a foglalás elvesztését.

Ha a termek telítettsége eléri a 70%-ot, a rendszer már nem fogad be új foglalást, a teremtérképen "Ez az előadás már nem foglalható" üzenettel megszakítja a foglalást. Ebben az esetben már csak személyesen vásárolható jegy a mozi pénztárában.

A jegyfoglalás sem a mozi, sem a jegyfoglaló fél számára nem jelent kötelezettséget.

Segítséget a foglaláshoz a 06-20-349-1420-as telefonszámon kaphat a mozi nyitvatartási idejében.